Xceed Serum Untuk Kulit Berjerawat (Xceed Skin)

Xceed Serum Untuk Kulit Berjerawat | Serum memang baik untuk kulit, namun tidak semua serum sesuai untuk kulit muka seseorang. Serum ini lebih kepada merawat kulit dari masalah seperti jerawat, parut, kulit berminyak, kulit kering dan pelbagai lagi termasuk membekalkan vitamin untuk kesihatan kulit.

Saya pada awalnya memang kurang ambil tahu pasal kepentingan serum ni, lagi-lagi Xceed Skin ni masih baru dalam industri. Ramai lagi yang belum kenal produk serum ni sebab masih diperingkat awal tetapi sebenarnya sudah semakin viral dan mendapat sambutan terutama dalam kalangan remaja IPT.

Saya tahu pun dari sepupu student UMP di Gambang, Pahang. Tengok pada mukanya yang dahulu memang banyak jerawat, tetapi sekarang jerawat sudah berkurang sejak pakai serum ni. Memang nampak beza perubahan kulit mukanya sebelum dan selepas penggunaan serum ni.

Saiz sebotol serum jika dibandingkan dengan pelembab memang jauh beza, serum biasanya diisi dalam botol kecil dan kuantitinya lebih sedikit dari sebotol pelembab. Rujukan..

Penggunaan serum lebih tahan lama kerana hanya sedikit diperlukan untuk sekali pakai dalam sehari dan selalunya pada waktu malam.

Apa itu Serum?

Serum adalah cairan yang diperkaya bahan aktif seperti antioksidan dan peptida yang mampu menembus ke dalam kulit untuk memelihara dan meremajakannya. Produk serum yang ringan dengan satu atau dua pompa cukup untuk diaplikasikan ke seluruh wajah. sumber..

Kandungan dalam serum terdiri dari vitamin dan asid yang baik untuk merawat masalah jerawat, kulit kusam dan lebih kepada penjagaan kulit muka. Kandungan bahan aktif sangat tinggi dalam serum, dan mungkin ada tambahan bahan lain bergantung kepada jenis atau jenama.

xceed serum

Produk Xceed Skin

Serum ini merupakan satu-satunya produk keluaran Xceed Skin, sangat sesuai untuk kulit muka berjerawat dan bermasalah.

Kandungan Xceed Skin : Niacinamide, Vitamin c, Zinc PCA, HA, Alpha Arbutin, Snail Slime, Coffe Arabica, Cucumber, Watermelon, Aloevera, Tea Tree Oil, Propolis, White lily, Tomato Estract, Sunflower Estract, Bamboo Estract.

Dalam serum ini adanya Niacinamide sebanyak 4%, dan bukan calang-calang produk yang ada bahan ini. Biasanya Niacinamide boleh dijumpai dallam produk-produk mahal dan berjenama. Namun ia ada dalam produk Xceed Skin, merupakan salah satu bahan utama yang membezakan dengan serum-serum lain diluar sana.

Whatsapp Agen Untuk Tempahan

TAHAN SEHINGGA 6 MINGGU (JIMAT)

Cara Guna

Siapa Sesuai Pakai Serum Ini ?

xceed serum

Antara Testimoni Pengguna Produk Xceed Serum

Harga Serum Xceed Skin

Harga 1 Botol : RM30
Harga 2 Botol : RM60

1 thought on “Xceed Serum Untuk Kulit Berjerawat (Xceed Skin)”

Leave a Comment