stokis ntdot terengganu

Stokis Dan Pengedar Produk NTDOT Terengganu & Kelantan

SYARIKAT WIN IMPACT NETWORK SDN BHD kini membuka peluang kepada sesiapa yang berminat untuk menjadi pengedar berdaftar untuk produk utama syarikat iaitu MD7 NTDOT. Produk yang berasaskan tumbuhan dan makanan sunnah terpilih kini mendapat sambutan yang luar biasa dalam kalangan masyarakat khususnya di Malaysia, Singapura, Brunei, dan baru-baru ini telah mula memasuki pasaran Indonesia.

Produk NTDOT memberi tindakbalas yang sangat cepat dan ramai telah sembuh dari pelbagai penyakit yang dihidapi dengan izin Allah swt. Keberkesanan NTDOT dibuktikan dengan lebih 200 video testimoni yang berjaya dirakam oleh agen-agen kami.

Syarikat Win Impact Network Sdn Bhd
Milik 100% Bumiputera

VIDEO TESTIMONI PENGGUNA MD7 NTDOT

KETUMBUHAN OTAK
STROKE
Kencing Manis
KANSER LIMFOMA
MASALAH LUMPUH
Darah Tinggi

>>>LEBIH 200 VIDEO TESTIMONI DISINI [KLIK]<<<

NTDOT DIJUAL DALAM 3 PAKEJ RAWATAN

PAKEJ RAWATAN RUBY RM180
[2 KOTAK]

PAKEJ RAWATAN EMERALD RM540
[6 KOTAK]

PAKEJ RAWATAN DIAMOND RM1260
[14 KOTAK]
TEKAN LOGO WHATSAPP UNTUK TEMPAHAN NTDOT
STOKIS WIN MD7 NTDOT

NOR AZMAN IBRAHIM

[AZMAN]
014-8056468
PERUNDING KESIHATAN & KEWANGAN
WIN IMPACT NETWORK SDN BHD

Saya sebagai stokis dan juga pengedar produk NTDOT berdaftar, sangat mengalu-alukan kedatangan Tuan dan Puan untuk menyertai TEAM kami dan bersama-sama menyampaikan berita gembira ini kepada saudara dan sahabat kita diluar sana yang mungkin sedang diuji pelbagai penyakit dan masalah kewangan.

Di Terengganu dan Kelantan khususnya, kita masih kekurangan pengedar berdaftar bagi memenuhi permintaan pelanggan untuk produk MD7 NTDOT yang semakin meningkat dari hari ke hari.

>>[klik sini] untuk dapatkan senarai agen NTDOT seluruh MALAYSIA<<

Anda boleh bermula dengan pakej Ruby iaitu pakej paling rendah dengan harga RM180, akan diberikan 2 kotak produk MD7 NTDOT dan terus sah sebagai agen@pengedar berdaftar. Walaupun bermula dengan pakej rendah, anda boleh upgrade ke pakej lebih tinggi iaitu DIAMOND pada bila-bila masa sahaja.

KENAPA ANDA PERLU SERTAI KAMI ?

Kami tidak menjanjikan bulan dan bintang, Win Impact Network bukan Skim pelaburan yang menjanjikan keuntungan tanpa usaha. Tetapi apabila anda memilih untuk sertai, saya yakin anda telah dipilih untuk berjaya.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *