Perniagaan Yang Menguntungkan Dengan Modal Kecil

Setiap perniagaan dijalankan tidak lain tidak bukan bertujuan untuk mendapatkan keuntungan. Itulah yang diajar oleh cikgu saya semasa dibangku sekolah berbelas tahun yang lalu.

Perniagaan pertama yang saya ceburi secara FULLTIME ialah perniagaan Ayam Gunting. Setelah itu, saya ada buka kedai kosmetik, dan seterusnya bisnes perusahaan santan kelapa hinggalah sekarang.

Dalam masa yang sama saya masih mencari-cari perniagaan apakah yang boleh beri saya keuntungan yang banyak dengan modal permulaan yang kecil, dan kurang memenatkan tidak seperti perniagaan santan yang sedang saya usahakan sekarang.

Akhirnya saya diperkenalkan oleh pelanggan tetap saya sendiri, sebuah perniagaan yang sangat menguntungkan dengan modal yang kecil.

Perniagaan yang saya maksudkan ialah dengan menjadi agen atau pengedar produk kesihatan super hebat yang terbukti berkesan dalam merawat pelbagai penyakit. Saya berani katakan produk ini super hebat kerana saya sendiri mengamalkannya dan dapat rasakan perubahan menakjubkan dalam 5 hari.

Nama produk tersebut ialah MD7 NTDOT, merupakan produk keluaran Win Impact Network SDN BHD. Bayangkan hanya dalam 10 bulan kemunculan syarikat ini telah melahirkan 2 orang jutawan, dan ramai bakal jutawan.

Apa yang menariknya, salah seorang jutawan ini pada asalnya hanyalah seorang nelayan. Kini beliau bergelar jutawan dalam masa yang singkat, dan telah mengubah hidup beliau 360 darjah.

BACA >> BUKTI NTDOT PRODUK SUPER HEBAT

PRODUK NTDOT DISAHKAN HALAL OLEH JAKIM

5 Sebab Kukuh Anda Harus Sertai Kami Sebagai Pengedar Produk NTDOT

 • Produk NTDOT mampu menyelesaikan pelbagai masalah kesihatan yang dihidapi pesakit, disertakan dengan puluhan video testimoni kejayaan pesakit dalam meningkatkan tahap kesihatan. Boleh klik “link ini” untuk lihat video testimoni luar biasa dengan pengambilan produk NTDOT.

 • Menggunakan sistem pembahagian komisyen yang sangat canggih dan mudah difahami. Susunan agen baru membantu orang bawah jana pendapatan walaupun beliau hanya Ahli biasa dan tidak menjual. Taraf nelayan pun mampu buat hingga jadi jutawan.

 • Produk Keluaran Melayu 100%. Senang dijual kerana ia berkait dengan masalah kesihatan dan sesuai untuk semua peringkat umur. NTDOT boleh diambil seawal janin, bermakna ibu hamil boleh makan NTDOT.

 • Group Support dari leader-leader hebat yang sedia membantu Agen-agen baru. Setiap Ahli winimpact network akan dimasukkan kedalam group whatsapp, facebook, telegram untuk info-info terkini dan sebarang kemusykilan.

 • Komisyen tinggi dan pelbagai bonus tambahan antaranya Direct Referral Bonus, Group Commissions, Monthly Royalty, Bonus Placement, Bonus Extra Leadership dan Bonus Unilevel Sponsor serta banyak lagi.

DULU MEREKA BIASA-BIASA MACAM KITA

Bukti Kejayaan Pengedar Produk NTDOT

Banyak lagi yang nak diterangkan, tetapi bukan semua orang suka baca panjang-panjang. Macam ni la ye, kepada sesiapa yang berminat untuk mengetahui lebih lanjut atau bersedia untuk menjadi Agen atau Pengedar Produk NTDOT, boleh pm saya personal dengan KLIK BUTANG yang saya sediakan dibawah.

2 thoughts on “Perniagaan Yang Menguntungkan Dengan Modal Kecil”

 1. اَلسَّلَامُے عَلَيْكُمْے وَرَحْمَةُ اللَّهےِوَبَرَكاَتُهْے

  saya nak jadi agen ntdot
  bagai mana cara dia

  Reply

Leave a Comment