agen ntdot kota marudu

Pengedar NTDOT Kota Marudu Sabah

Ramai dikalangan kita diuji pelbagai penyakit kronik seperti masalah buah pinggang, jantung, kencing manis, darah tinggi, kanser, buasir dan bermacam lagi.

Disini saya akan kongsikan beberapa video testimoni pengguna produk NTDOT yang telah berjaya meningkatkan tahap kesihatan mereka. Sebelum itu, kenali dulu apa itu produk NTDOT??

Terapi Alternatif Bermula seawal janin hingga orang dewasa

  1. MD7 NTDOT merupakan Produk Rasmi Syarikat WIN Impact Network, yang berasaskan tumbuh-tumbuhan, buah-buahan serta makanan sunnah. Ia memiliki formula yang berfungsi membantu mencegah dan merawat penyakit akut dan kronik.
  2. Produk MD7 NTDOT merupakan pemakanan tambahan yang baik untuk kegunaan seisi keluarga; baik yang sihat ataupun yang mengalami masalah kesihatan. Antara bahan yang utama terkandung dalam MD7 NTDOT adalah pati jus Durian Belanda.
  3. Semua bahan-bahan seperti tumbuh-tumbuhan, buah-buahan serta makanan sunnah yang terdapat dalam MD7 NTDOT terkenal dengan nilai-nilai perubatan bagi mencegah dan juga mengubati penyakit.
  4. Teknologi Produk kami menggunakan kaedah seni dan sains penyembuhan, pencegahan semulajadi yang selamat, melalui kaedah gabungan ekstrak tumbuh-tumbuhan, buah-buahan serta makanan sunnah terpilih serta selamat digunakan yang telah dibuktikan oleh pakar.
KANDUNGAN BAHAN DALAM NTDOT

TESTIMONI NTDOT

KANSER LIMFOMA
KETUMBUHAN KEPALA
PROSTAT
FIBROID
KENCING MANIS
BUAH PINGGANG
KENCING MANIS
KRTUMBUHAN OTAK
DARAH TINGGI
BUASIR

BATUK BERDARAH
TIDAK BOLEH BANGUN

HARGA PRODUK NTDOT

STROK/ LUMPUH/ KENCING MANIS

PENGEDAR DIPERLUKAN

PENGEDAR NTDOT NEGERI SABAH
RUSLIM – 0134434817

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *