ntdot alor gajah melaka

Pengedar NTDOT Alor Gajah Melaka

NTDOT diambil dari perkataan asal Antidote yg membawa maksud Penawar. Di Malaysia perkataan Antidote tidak boleh didaftarkan sebagai jenama produk. Ketetapan tersebut telah diwartakan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia kerana dikhuatiri boleh menimbulkan kekeliruan masyarakat dan untuk mengelakkan dari dimanipulasi oleh sesetengah pihak yg tidak bertanggungjawab.

Begitulah juga larangan penggunaan perkataan “Makanan Sunnah” kepada produk-produk makanan atau produk-produk kesihatan. Namun begitu nama yg berjaya didaftarakan oleh Win Impact Network Sdn. Bhd. adalah singkatannya sahaja iaitu “NTDOT” namun membawa maksud yg sama.

NTDOT DI TV3
NTDOT DI TV ALHIJRAH

NTDOT telah mendapat kelulusan HALAL JAKIM dan Pengesahan KKM (No. Rujukan KKM:100220/02/024) di klasifikasikan sebagai Pemakanan Tambahan BUKAN UBAT dan tidak tertakluk kepada Pihak Berkuasa Kawalan Dadah (PBKD).

NTDOT diistilahkan sebagai penawar kepada masalah tubuh disebabkan ketidakseimbangan yg berlaku akibat pelbagai gangguan seperti dari segi pemakanan, gaya hidup, kekurangan fungsi organ tubuh dan sebagainya. Ia membantu dan membaikpulih secara semula jadi secara “non-invasive” – tidak merosakkan tanpa melalui pembedahan yg tidak perlu, suntikan atau pengambilan ubat-ubatan berasaskan kimia, dadah atau sintetik.

Produk NTDOT muncul tepat pada waktunya dan kini menjadi viral di Malaysia, Brunei, Singapore dan secara rasminya bakal memasuki pasaran Indonesia. Berdasarkan keupayaan produk pelbagai masalah dihadapi masyarakat telah berjaya dibantu dan diselesaikan dengan cemerlang. Ia bukan sahaja membantu meningkatkan tahap kesihatan individu tetapi sebagai pemangkin ekonomi dikala pandemik Covid-19 yg sedang melanda. Bagi saya, biz WIN diistilahkan sebagai “KALIS PKP” yg tidka harus dilepaskan oleh semua. Atas kecemerlangan tersebut, WIN layak menerima anugerah antarabangsa 2020 “Made For The World “ pada 16 Disember 2020 yang lalu di Vivatel, Kuala Lumpur di atas kejayaan menghasilkan produk terbaik dalam membantu kesihatan dan ekonomi.

Lebih menarik lagi dalam tempoh di bawah 12 bulan di waktu Pandemik Covid-19 dan PKPB/D dikala lebih 850,000 kehilangan pekerjaan, kehilangan sumber pendapatan, terpaksa menutup bisnes dan banyak yg gulung tikar kerana tidak mampu bertahan, syarikat ini telah melahirkan 5 jutawan (kini 6 jutawan) dan beratus-ratus ahli berpendapatan puluhan ribu ringgit sebulan. Dalam tempoh tersebut, pihak syarikat telah membayar komsiyen berjumlah lebih RM29 juta kepada ahli komited dan ia merupakan sesuatu yg amat membanggakan buat sebuah syarikat tempatan baru dikala kebanyakan bisnes lain jatuh merudum, WIN berkembang pesat dan patut berbangga dengan kejayaan dicapai.

TESTIMONI PENGGUNA PRODUK NTDOT

KANDUNGAN BAHAN-BAHAN DALAM NTDOT


Sesuai dengan tujuannya dalam membantu meningkatkan sistem imun dan metabolisme tubuh (MAKANAN TAMBAHAN bukan ubat yg bertindak membantu meningkatkan daya pertahanan tubuh).
Dengan kelulusan HALAL JAKIM membuatkan mengambilannya tidak perlu diragukan. Ramuan komposisinya terdiri dari bahan-bahan yang diperakui terbaik dan terpilih yg sesuai diamalkan oleh semua peringkat usia.

Dengan kata lain, kandungan Antioksida – Vitamin, Mineral dan Nutrien yg terkandung di dalamnya MEMBANTU MEMENUHI KEPERLUAN HARIAN TUBUH yg tidak dapat kita perolehi sepenuhnya dari sumber makanan harian.

Memandangkan kombinasi kandungan NTDOT adalah dari bahan-bahan terpilih yg diperakui kaya dengan “Fitonutrien” iaitu nutrien penting yg terdapat dari sumber tumbuhan, termasuk sayuran dan buah-buahan. Berdasarkan kandungannya diperakui terbaik, pengambilan berterusan membolehkan tubuh secara semula jadi merangsang, merawat, menyeimbang, memulih dan menguatkan maka ia menjadi medium pencegahan terbaik buat semua.

Setiap sachet 20ml mengandungi keperluan antioksida harian 1 hingga 12 jam. Secara umumnya, antioksida mampu bertahan di dalam tubuh selama sekitar 12 jam. Lebihan yg ada juga akan dikeluarkan dari tubuh secara semula jadi.
Sebab itu saranan kepada semua untuk mengambil NTDOT 2 kali sehari, iaitu 1 sachet di waktu pagi dan 1 sachet di sebelah petang atau awal malam yg keperluannya mencukupi membawa keesokan hari.

Bahasa mudah adalah ia membantu dalam meneutralkan sebarang gangguan radikal bebas di dalam tubuh dan seterusnya meningkatkan sistem imun dan metabolisme. Apabila sistem imun dan metabolisme meningkat bertambah baik, secara semula jadi akan menolak dan menghindarkan penyakit menyerang.

Radikal bebas merupakan komponen yg hadir ke dalam tubuh dan merosakkan sel dan DnA punca kepada pelbagai penyakit.
Kandungan antioksida NTDOT membantu memberikan elektron kepada elektron yg tidak berpasangan di dalam radikal bebas dan mencegah elektron bebas yg ada menarik elektron dari sel tubuh yg sihat – bersifat meneutralkan kadar kerosakan atau keradangan sel membolehkan kita bertambah sihat.

Sebagai penambahbaikan, selepas mengambil NTDOT anda digalakkan minum air putih secukupnya – air merupakan elektrolit (pengalir) terpenting dalam membantu menambah baik proses pengaliran bendalir tubuh dan metabolisme dengan baik selain membantu proses detoksifikasi dengan lebih baik serta menurunkan kadar pH darah dan pH tubuh (darah akan terawat secara semula jadi). Tubuh yg sihat adalah sedikit beralkali.

HARGA NTDOT

PAKEJ RAWATAN RUBY
PAKEJ RAWATAN EMERALD
PAKEJ RAWATAN DIAMOND

PENGEDAR DIPERLUKAN

TESTIMONI KEJAYAAN PENGEDAR WIN IMPACT NETWORK SDN BHD

Pakej Ahli Untuk Menjadi Pengedar Produk NTDOT

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *