Lebih 2800 Channel TV Program Affiliate Starlight tv Rahmad Mega

Pengasas atau founfer kepada Starlight Tv ialah Tuan Rahmad Bin Tohak. Merupakan seorang artis tempatan yang popular sebagai penyanyi rock di era 90an yang dikenali dengan Rahmad Mega.

Untuk pengetahuan semua, Starlight tv merupakan iptv yang boleh diakses aplikasinya pada telefon pintar (smartphone), smart tv, android box, yang menggunakan android dan ios. Starlight tv memberi siaran tv hampir semua negara terkemuka di dunia seperti, uk, rusia, korea, us, portugal, singapore, kemboja, filipina, indonesia, brunei, juga tv malaysia, dan banyak lagi channel di seluruh dunia..

sumber lottepi

Siaran ini kita dapat secara sah, dengan melanggan siaran menggunakan key yang perlu dibeli tetapi dengan kadar yang sangat murah dan berbaloi. Siaran yang diberi sehingga lebih dari 2800 channel di seluruh dunia.

Untuk mereka yang minat korea dan KPOP boleh juga menonton tv korea secara langsung dari channel korea. Begitu juga siaran tv negara lain, pilih sahaja channel yang diminati dan tonton sampai lebam. Sebenarnya siaran di starlight tv melebihi 16000 channel (siaran) .

Jana Pendapatan Dengan Program Affiliate Starlight TV

sumber youtube boulvard spa

Apa yang lebih menarik perhatian saya, Starlight tv menyediakan sistem affiliate untuk pengguna yang ingin mencari pendapatan sampingan. Komisyen yang ditawarkan hampir buat semua orang terkejut, peratusan komisyen 85% yang akan kita dapat setelah perkenalkan kepada rakan untuk mendapatkan starlight tv.

Kebanyakan bisnes yang saya pernah sertai, komisyen tidak pernah setinggi bisnes affiliate starlight tv. Pendapatan melaluinya tidak berhenti begitu sahaja, malah setiap kali user bawah kita renew langganan setiap bulan, kita sebagai upline akan sentiasa terima komisyen darinya. PENDAFTARAN serendah RM50 sahaja termasuk langganan bulan pertama, dan hanya RM25 untuk langganan bulan berikutnya.

Jika ditanya bisnes apakah yang sesuai untuk dijalankan pada masa sekarang. Maka saya akan menjawab bisnes yang memerlukan modal yang kecil, kurang risiko, potensi besar, dan paling utama terbukti berkesan.

Starlight Tv memenuhi kretiria yang saya senaraikan. Ditambah pula produk ini kita sendiri boleh guna dan lebih menjimatkan. Langganan RM25 sebulan untuk lebih dari 2800 channel saya rasa sudah terlebih jimat, apa lagi mampu mampu beri pulangan yang boleh dijadikan sebagai pendapatan tambahan.

Secara Ringkas Berkenaan Starlight TV

*STARTLIGHT TV GLOBAL*
✓ Fenomena dunia penyiaran akan tercetus!!! Satu sistem affiliate STARLIGHT TV sedang dibangunkan. 

*UNTUK PENGGUNA STARLIGHT TV*
✓ Pendaftaran & langganan bulan pertama RM50
✓ Langganan bulan seterusnya hanya RM25 sahaja
✓ Lebih 2,800 channel untuk ditonton
✓ Tiada dokumen pendaftatan diperlukan
✓ Tiada kontrak
✓ Langgan terus tonton 

*KHUSUS UNTUK EJEN/NETWORKER*
✓ Bonus sponsor dibayar sehingga 85%
✓ Bonus affiliate dibayar sehingga 7 level
✓ Diterima setiap kali downline melanggan
✓ Potensi terima income pasif setiap bulan

Bagi mereka yang tidak berminat untuk membuat bisnes, cukup sekadar membuat langganan seperti biasa dan nikmati siaran dari pelbagai negara lebih dari 2800 channel menarik. Kos langganan yang berpatutan dan anda boleh memilih untuk melanggan pada bulan tersebut atau tidak. Tiada masalah jika anda berhenti melanggan pada bulan seterusnya dan ingin melanggan kembali bulan berikutnya.

Ianya seperti anda membeli topup, beli hanya jika anda mahu, dan tempoh sah bagi setiap “tv key” yang dibeli ialah satu bulan dengan harga hanya 25 ringgit sahaja. Cuma untuk Starlight tv, pendaftaran hanya RM50 sekali seumur hidup termasuk langganan untuk bulan pertama. Anda bebas untuk melanggan bulan berikutnya walaupun sudah lama tidak membuat langganan kerana akaun Starlight tv anda kekal wujud dan tiada tarikh luput.

Adakah Penggunaan Starlight TV Memerlukan Internet??

Ya, sudah tentu kerana ini adalah siaran iptv. Sekarang kita tidak perlu bimbang lagi soal data internet kerana pada masa ini telco sedang bersaing hebat dan menawarkan pelbagai pakej internet jimat dan data berlambak. Telco seperti tonewow, halo telco, xox, redone dan syarikat gergasi seperti umobile, celcom, maxis dan digi kini menawarkan pelbagai pakej pelan internet dan masing-masing ada kekuatan tersendiri.

Sebagai contoh Onexox, mereka menawarkan pelan baru yang memberi data 44GB ke 100GB dengan bayaran bulanan RM59 – RM89 sahaja. Umobile pula masih lagi kekal dengan pelan hot Unlimited data dengan bayaran bulanan sekitar RM50 sahaja.

Telco Tonewow pula, 89GB data diberikan dengan hanya topup dan langgan RM50 sebulan. Cuma untuk tonewow, terdapat pecahan data iaitu highpeed 10GB, data sosial 64GB, dan internet basic 15GB. Untuk Starlight tv, jika menggunakan telco tonewow ia akan memakan data highspeed. Jika kerap menonton, 10GB internet masih tidak cukup untuk menampung sebulan langganan.

Jadi saranan saya, seeloknya guna telco yang mempunyai plan langganan unlimited data highspeed yang jimat seperti Umobile. Namun tidak semua kawasan mempunyai coverage yang sama. Anda juga boleh menggunakan rangkaian Onexox samada pekej 44GB highspeed atau 100GB.

Klik Link Wasap Dibawah Untuk Sebarang Pertanyaan Dan Pendaftaran Starlight TV

Leave a Comment