Inilah Bisnes Modal Kecil Untung Besar

https://zulmuhammad.com/
27 / 100 SEO Score

Terdapat empat jenis bisnes atau perniagaan yang boleh diceburi bagi mereka yang baru mula-mula berjinak dengan dunia perniagaan. Pertama ialah bisnes memerlukan modal yang besar tetapi potensi keuntungannya kecil.

Kedua, bisnes modal kecil dan potensi keuntungan juga kecil. Ketiga, bisnes mermerlukan modal besar dan keuntungan juga besar. Dan keempat, bisnes yang hanya memerlukan modal yang kecil tetapi potensi keuntungannya sangat besar dan luas.

Jika diberi pilihan, sudah tentu ramai akan memilih pilihan keempat. Ini kerana mereka yang bijak tidak akan sesekali mengambil risiko untuk mencuba sesuatu bisnes baru. Modal yang kecil sudah pasti kurang berisiko kerana jika mengalami kerugian atau lingkup kita hanya kerugian jumlah yang kecil.

Jika Tiada Pendapatan Pasif Maka Bekerjalah Sampai Meninggal

Pertama kita pilih modal kecil, kedua pastikan bisnes itu mendatangkan pendapatan pasif, maksudnya pendapatan berterusan. Contoh, kita jual produk tersebut sekali tetapi untungnya dapat berulang kali dan berterusan.

Baik, disini saya kongsikan peluang besar jika betul-betul ingin mengubah hidup dengan hanya bermodalkan RM12.50 sahaja, bukan beribu-ribu seperti bisnes-bisnes lain. Walaupun modalnya kecil, tetapi potensi untuk dapat 4 ke 6 angka sangatlah besar dan yang paling penting pendapatannya pasif setiap bulan.

Orait, saya akan terangkan kepada awak bagaimana awak boleh dibayar sekurang-kurangnya RM1,000 HINGGA RM4,500 atau lebih tiap-tiap bulan tanpa henti apabila awak join bisnes ini. Ianya hanya buat dari rumah dan menggunakan teknik copy & paste sahaja ☺️.

Syarikat Tone Group (tone wow)

Bila awak sertai je bisnes ni, awak akan dapat simkad ok, Simkad ni nama dia ToneWow dan fungsi dia sama saja dengan simkad yang awak guna sekarang ye, boleh call, sms, internet. TAPI lainnya simkad ni tuan boleh buat bisnes, modal buat bisnes ni hanya RM12.50 sahaja, malah bisnes simkad ni sudah banyak kali keluar TV tau….menarikkan? 😍

Diakhir penerangan saya akan cerita macam mana modal RM12.50 awak akan dapat pendapatan sekurang2 RM1000 tiap-tiap bulan.

KELEBIHAN SIMKAD TONEWOW

  1. Harga Mampu Milik – Sekeping simkad ini berharga RM12.50.
  2. Boleh Kekal No Lama – Anda boleh kekalkan nombor lama kesayangan anda dari telco lama (kecuali DIGI) kepada simkad TONE WOW ini.
  3. Coverage Meluas & Internet Berkelajuan Tinggi 4G+.
  4. WOWcher Points – Setiap kali anda topup akan dapat points. Points boleh tebus barangn di beberapa kedai terpilih secara percuma seperti kedai KK Mart, Petro pam Econsave, Pasaraya, Mydin, Eco & mana2 kedai yang ada MCASH.
  5. WOWlet Points – WOWlet Points ini HANYA BOLEH digunakan untuk membeli Topup, Data Plan, dan juga barangan merchandise TONE WOW.
  6. Pakej Pelan Yang Menarik – Pelan Data, Call & SMS simkad TONE WOW yang menarik. Sila klick https://www.tonewow.net/mobile-service/rates-plans

-Topup RM10.00 dpt data 1.5GB high speed 0.5GB, Free call 25 minit All Network dan 10 points. Validity 10hari.

-Topup RM30.00 dpt data 8GB, high speed data 5GB, Free call 750 minit All Network dan 10 sms serta 30 points.Validity 32hari

-Topup RM50.00 dpt 89GB & Unlimited Call All Network serta 50 points. Validity 32hari.

-Topup RM120.00 dpt 156GB & Unlimited Call All Network serta 120 points. Validity 32hari.

Paling Best, Data Highspeed Boleh Carry Forward. Bermakna, data yang tidak habis digunakan bulan ini boleh dibawa kebulan hadapan, ianya tidak hangus begitu sahaja.

*Topup menggunakan topup *DIGI*.

  1. Peluang Sertai Cabutan Bertuah – HQ TONE WOW sentiasa adakan cabutan bertuah mingguan, bulanan dan tahunan kepada semua pengguna simkad TONE WOW. Hadiah berupa Kereta, Motosikal, Cash, Merchandise, Topup dan sebagainya.
  2. Khairat Kematian – Ini adalah kelebihan yang tiada didalam mana2 simkad. Hanya dalam TONEWOW sahaja diberikan Khairat Kematian kepada ahli-ahlinya.
    Syarat dapat Khairat Kematian :-
    – Jika ANDA topup RM30, ANDA akan dapat RM1,000
    – Jika ANDA topup RM50, ANDA akan dapat RM2,000
  3. Peluang Bercuti Ke Luar Negara & Tunaikan Umrah Secara Percuma – Setiap tahun HQ TONE WOW akan beri insentif percutian ke luar negara dan umrah percuma kepada ahli TONE WOW.
  4. Peluang Buat Duit Setiap Bulan – Anda perkenalkan simkad ini kepada orang lain, anda akan dibayar komisen tanpa henti setiap bulan walaupun mereka topup di mana-mana sahaja. β€œJual simkad hanya sekali, tetapi dapat keuntungan berkali-kali”. Inilah dinamakan pendapatan konsisten, walaupun anda tidak bekerja tetapi duit tetap masuk.
  5. Pendapatan Boleh Diwarisi – Ini kelebihan paling penting sekali kerana anda tidak tahu bila anda akan meninggal dunia. Dalam TONE WOW, semua pendapatan boleh diwariskan kepada ahli keluarga anda selagi handphone tersebut masih ada orang menggunakannya.

Ini merupakan bukti penyerahan KHAIRAT KEMATIAN kepada pewaris ahli TONE WOW yang telah meninggal dunia.

Bayaran Khairat Kematian Kepada Isteri Arwah

Video dibawah ini merupakan bukti ahli Tonewow tebus barangan yg ada di salah Di kedai KK Mart, petrol pam, dan banyak 1800 kedai yg ada Mcash dgn menggunakan point WowCher. Jika jelas, mari saya ceritakan cara bagaimana menjana pendapatan dengan simkad tonewow ni.

Sekarang saya nak tunjukkan cara nak hasilkan duit dalam bisnes TONE WOW pulak. Cuba awak tengok dulu gambar yang saya nak bagi ni. Mesti awk mudah faham macam mana cara nak dapat komisen dalam bisnes ni 😊 πŸ˜ƒ

Now saya nak tunjuk testimoni income saya sendiri. Komisen ni akan dapat SETIAP BULAN tau. Yang bestnya kita boleh check komisen kita guna aplikasi dalam handphone jee. πŸ˜€

Dibawah ni merupakan testimoni Proven daripada ToneWow. Hanya online sahaja dapat buat duit 4 hingga 5 angka tiap2 bulan. Menarikkan πŸ˜ƒ

Mazelan Abas
Mus’ab
Hafidz Arif
Naim

Group support pun ada untuk bantu awak dalam bisnes ni. Segala masalah kami akan bantu.. Dah ramai orang kat luar sana dah capai 4-5angka sebulan hanya duduk rumah sahaja! πŸ˜ƒ

Group Support
Postage simkad ni setiap hari macam pisang goreng panas.. lepas ni awak pula merasa nikmat macam ni. Jangan risau.. awk tak perlu sibuk nak pos.. semua office akan buat kan..
Pendapatan kita tidak berhenti macam tu saja, ianya boleh diwarisi.

Saya tnjukkan bukti yang bisnes ini hampir tiap2 hari orang nak join, tiap2 hari pendaftaran mencecah 2,000 orang. Jadi saya nak anda tersenarai dalam 2,000 orang itu. πŸ˜ƒ

Komisyen sebulan dapat secara pasif tanpa henti kerana mereka akan terus topup tanpa kita suruh.

Bukti depan mata saya tunjukkan dan saya akan ajarkan. Beri peluang pada diri anda utk ubah hidup. Yakinlah pada saya sebagai MENTOR anda.

Tamat dah penerangan saya pada awak. Berminat nak join bisnes ToneWow ni? Tawaran special &@ limited akan saya bagi pada 10 yang terawal hari ni. Tinggal 3 kekosongan sahaja. Yang cepat saya bagi lagi Modul CG 2 Step untuk buat pendapatan RM4K-12K setiap bulan 😱 😁

Bisnes yang saya buat ni bermodalkan RM12.50 sahaja. Complete awak akan dapat simkad, video tutorial dan group khas bimbingan saya special untuk bantu awak. 😊

Modal ciput, INCOME RIBUT.. klik butang dibawah jika nak dapatkan simkad tonewow dan terus buat bisnes bersama saya dengan hanya bermodalkan RM12.50 sahaja. KLIK