daftar agen ntdot

Daftar Sebagai Pengedar Produk NTDOT Dan Jana Pendapatan Lumayan

NTDOT adalah produk kesihatan keluaran syarikan Win Impact Network SDN. BHD. NTDOT mengandungi khasiat luar biasa kerana ianya diformulasikan dengan sentuhan seni dan sains yang menjadikan NTDOT lain dari yang lain.

“Sesuatu produk boleh bertahan dengan kukuh sekiranya ia telah terbukti berjaya menyelesaikan masalah yang dihadapi pengguna. Kerana itu, saya sediakan bukti-bukti keberkesanan NTDOT dalam membantu ramai orang meningkatkan tahap kesihatan mereka.”

>>KLIK LINK INI UNTUK LIHAT BEBERAPA VIDEO TESTIMONI PRODUK NTDOT YANG TELAH BERJAYA MEMBANTU RAMAI ORANG<<

APA BEZA NTDOT DENGAN PRODUCT LAIN ?

“Jika Anda Pengguna NTDOT, Anda Sendiri Dapat Rasakan Kehebatan Kesan Luar Biasa Pengambilan NTDOT Terhadap Tubuh Badan Anda. Jadi, Sangatlah Rugi Jika Manfaat Ini Tidak Dikongsi Kepada Lebih Ramai Orang Yang Memerlukan”

“Mereka orang biasa, ada yang hanya bekerja sebagai nelayan. Tetapi kini berubah menjadi jutawan”

Jutawan NTDOT, Win Impact Network Sdn Bhd

Produk Kesihatan Terlaris

Ada pengedar NTDOT yang membuat pembelian sehingga lebih dari RM1 juta sebagai stok. Agen NTDOT yakin bahawa produk ini boleh pergi jauh kerana KUALITI produk yang sangat luar biasa.

Pakej Agen NTDOT

Anda boleh pilih mana-mana pakej yang ditawarkan. Seperti yang tertera diatas, pakej RUBY paling rendah iaitu RM180 sahaja dapat 2 kotak produk NTDOT dan terus didaftarkan sebagai Ahli atau pengedar sah.

Seterusnya pakej Amerald RM540 untuk 6 kotak NTDOT manakala pakej Diamond RM1260 dapat 14 kotak NTDOT. Ketiga-tiga jenis pakej ini mewakili bonus yang berbeza. Tetapi untuk permulaan, jika anda kekurangan modal cukuplah sekadar ambil pakej RUBY.