Daftar Sebagai Pengedar Produk NTDOT Dan Jana Pendapatan Lumayan

NTDOT adalah produk kesihatan keluaran syarikan Win Impact Network SDN. BHD. NTDOT mengandungi khasiat luar biasa kerana ianya diformulasikan dengan sentuhan seni dan sains yang menjadikan NTDOT lain dari yang lain.

Apa Itu NTDOT ?

Di Malaysia perkataan Antidote tidak boleh didaftarkan sebagai jenama produk. Ketetapan tersebut telah diwartakan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia kerana dikhuatiri boleh menimbulkan kekeliruan masyarakat dan untuk mengelakkan dari dimanipulasi oleh sesetengah pihak yg tidak bertanggungjawab. Begitulah juga larangan penggunaan perkataan “Makanan Sunnah” kepada produk-produk makanan atau produk-produk kesihatan. Namun begitu nama yg berjaya didaftarakan oleh Win Impact Network Sdn. Bhd. adalah singkatannya sahaja iaitu “NTDOT” namun membawa maksud yg sama.

NTDOT mendapat kelulusan HALAL JAKIM dan Pengesahan KKM (No. Rujukan KKM:100220/02/024) di klasifikasikan sebagai Pemakanan Tambahan BUKAN UBAT dan tidak tertakluk kepada Pihak Berkuasa Kawalan Dadah (PBKD).

SIJIL HALAL JAKIM MD7 NTDOT

NTDOT diistilahkan sebagai penawar kepada masalah tubuh disebabkan ketidakseimbangan yg berlaku akibat pelbagai gangguan seperti dari segi pemakanan, gaya hidup, kekurangan fungsi organ tubuh dan sebagainya. Ia membantu dan membaikpulih secara semula jadi secara “non-invasive” – tidak merosakkan tanpa melalui pembedahan yg tidak perlu, suntikan atau pengambilan ubat-ubatan berasaskan kimia, dadah atau sintetik.

Produk NTDOT muncul tepat pada waktunya dan kini menjadi viral di Malaysia, Brunei, Singapore dan secara rasminya bakal memasuki pasaran Indonesia. Berdasarkan keupayaan produk pelbagai masalah dihadapi masyarakat telah berjaya dibantu dan diselesaikan dengan cemerlang. Ia bukan sahaja membantu meningkatkan tahap kesihatan individu tetapi sebagai pemangkin ekonomi dikala pandemik Covid-19 yg sedang melanda.

Bagi saya, biz WIN diistilahkan sebagai “KALIS PKP” yg tidka harus dilepaskan oleh semua. Atas kecemerlangan tersebut, WIN layak menerima anugerah antarabangsa 2020 “Made For The World “ pada 16 Disember 2020 yang lalu di Vivatel, Kuala Lumpur di atas kejayaan menghasilkan produk terbaik dalam membantu kesihatan dan ekonomi.

“Sesuatu produk boleh bertahan dengan kukuh sekiranya ia telah terbukti berjaya menyelesaikan masalah yang dihadapi pengguna. Kerana itu, saya sediakan bukti-bukti keberkesanan NTDOT dalam membantu ramai orang meningkatkan tahap kesihatan mereka.”

>>KLIK LINK INI UNTUK LIHAT BEBERAPA VIDEO TESTIMONI PRODUK NTDOT YANG TELAH BERJAYA MEMBANTU RAMAI ORANG<<

APA BEZA NTDOT DENGAN PRODUCT LAIN ?

“Jika Anda Pengguna NTDOT, Anda Pasti Dapat Rasakan Kehebatan Kesan Luar Biasa Pengambilan NTDOT Terhadap Tubuh Badan Anda. Jadi, Sangatlah Rugi Jika Manfaat Ini Tidak Dikongsi Kepada Lebih Ramai Orang Yang Memerlukan”

Lebih menarik lagi dalam tempoh di bawah 12 bulan di waktu Pandemik Covid-19 dan PKPB/D dikala lebih 850,000 kehilangan pekerjaan, kehilangan sumber pendapatan, terpaksa menutup bisnes dan banyak yg gulung tikar kerana tidak mampu bertahan, syarikat ini telah melahirkan 5 jutawan (kini 6 jutawan) dan beratus-ratus ahli berpendapatan puluhan ribu ringgit sebulan.

“Mereka orang biasa, ada yang hanya bekerja sebagai nelayan. Tetapi kini berubah menjadi jutawan”

Jutawan NTDOT, Win Impact Network Sdn Bhd

Produk Kesihatan Terlaris

Ada pengedar NTDOT yang membuat pembelian sehingga lebih dari RM1 juta sebagai stok. Agen NTDOT yakin bahawa produk ini boleh pergi jauh kerana KUALITI produk yang sangat luar biasa.

Dalam tempoh 12 bulan pertama, pihak syarikat telah membayar komsiyen berjumlah lebih RM29 juta kepada ahli komited dan ia merupakan sesuatu yg amat membanggakan buat sebuah syarikat tempatan baru dikala kebanyakan bisnes lain jatuh merudum, WIN berkembang pesat dan patut berbangga dengan kejayaan dicapai.

Pakej Agen NTDOT

Anda boleh pilih mana-mana pakej yang ditawarkan. Seperti yang tertera diatas, pakej RUBY paling rendah iaitu RM180 sahaja dapat 2 kotak produk NTDOT dan terus didaftarkan sebagai Ahli atau pengedar sah.

Seterusnya pakej Amerald RM540 untuk 6 kotak NTDOT manakala pakej Diamond RM1260 dapat 14 kotak NTDOT. Ketiga-tiga jenis pakej ini mewakili bonus yang berbeza. Tetapi untuk permulaan, jika anda kekurangan modal cukuplah sekadar ambil pakej RUBY.

TESTIMONI KEJAYAAN PENGEDAR NTDOT WIN IMPACT NETWORK SDN BHD

PILIH PAKEJ ANDA