Cucuk Absorber: Cara Nak Lowered Kereta

cucuk absorber

Cucuk Absorber | Terlebih dahulu saya nak bagitahu awal² saya bukan pakar dalam bidang absorber. Saya cuma ada pengalaman pahit manis dalam hal lowered kereta ni. Macam² saya cuba cara rendahkn kereta tanpa guna spring sport, adjustable. Jenis kereta juga main peranan sebenarnya, kena tgk jugak pasal ada jenis kereta eropah yang body berat. Setengah … Read more

Sedekah Online: Mudah Kena Tipu

sedekah online

Sedekah online makin banyak, nak bezakan yang betul dengan penipu ni memang susah. Nak bersedekah online tak salah tapi kena bijak, selidik dulu pastikan betul dan baru lakukan transaksi. Website scammer pun boleh tahan juga, mereka sanggup habiskan beribu untuk marketing yang bagus supaya senang pancing mangsa. Jangan sesekali percaya hanya dengan melihat gambar² misi … Read more

Maksud Syafakallah

maksud syafakallah

Maksud Syafakallah | Perkataan dalam bahasa arab sering digunakan di media sosial untuk diucapkan kepada sahabat-sahabat dan ahli keluarga. Ucapan dalam bahasa arab sangat popular kerana bunyi lebih mendalam dan islamik. Pelbagai ucapan seperti sanah helwah, syafakallah, shafahullah dan banyak lagi yang dengan pelbagai maksud. Bagi mereka yang dah biasa guna mungkin tahu maksudnya tetapi … Read more

Ryzen 5 3600 Harga Murah Tapi Padu

Ryzen 5 3600 | Processor AMD yang kita kenal 10 tahun lepas jauh berbeza dari Amd sekarang. Ingat lagi masa dekat kolej sekitar tahun 2010, mana-mana laptop yang guna AMD akan hadapi masalah laptop cepat panas dan padam dengan sendiri. Paling teruk, guna tak sampai sejam dah buat hal. Mana taknya, orang buat study die … Read more

Mimpi Gigi Patah Separuh (Maksud Disebalik Mimpi)

mimpi gigi patah separuh

Mimpi Gigi Patah Separuh | Mimpi adalah perkara biasa terjadi dan kebiasaannya seseorang mudah bermimpi ketika tidur dalam keadaan terlalu penat atau dalam keadaan kotor bagi wanita (haid). Bermimpi tidak salah, tetapi yang salahnya kerana mimpi sampai merosakkan hidup. Saya suka dengar ceramah ustaz Don di youtube, masa tu beliau sedang live bersama remy ishak … Read more