Aplikasi TV Viral !! Install Starlight IPTV di Smartphone @ SmartTV Tonton Lebih 2800 Channel Seluruh Dunia

 
 

Zaman sekarang semua digital, dulu siaran tv cuma menggunakan antena biasa tapi sekarang semua memerlukan digital. Di kawasan perumahan hampir setiap rumah mempunyai Astro, kebanyakan menggunakan siaran Astro dengan melanggan setiap bulan.

 
Kerajaan ada memberi dekoder percuma Mytv untuk setiap rumah bagi yang layak, ini bertujuan untuk memastikan setiap rumah diseluruh malaysia beralih kepada siaran tv digital.
 

Bagaimana Pula Dengan Starlight IPTV ??

Starlight IPTV adalah satu perkhidmatan internet protokol tv yang diuruskan secara online oleh pasukan developer, IT, dan pengurusan Starlight TV menerusi sistem cloud server. Oleh itu operasi Starlight tv tidak melalui ibu pejabat khusus kerana pihak pengurusan berada di negara berlainan. Siaran tv juga kita dapat tonton seluruh dunia, jika tiada mereka tadi bagaimana semua ini dapat di akses. Kepada mereka yang sudah biasa dengan dunia server ini tentu lebih arif tentangnya.
 
Program Starlight TV diasaskan oleh Rahmad Bin Tohak, merupakan penyanyi terkenal 90an yang dikenali dengan Rahmad Mega. Starlight tv memerlukan tv key yang membolehkan siaran ini diakses. Tv key ini berharga hanya RM25 dan tempoh sah sehingga sebulan. Channel yang boleh ditonton lebih dari 2800 channel di seluruh dunia.
 
 
 
 
 
 
Bukan sahaja siaran tv malaysia tetapi juga tv negara – negara lain seperti Brunei, Indonesia, Singapore, tv Korea, tv US, Tamil, dan banyak lagi termasuk channel Kartun dan SPORT. Di setiap negara pula, channel yang diberikan sehingga lebih dari 10 channel untuk sesebuah negara dan ada yang lebih dari itu. Jika Scroll kesemua channel termasuk movie, dan drama bersiri dan radio sebenarnya lebih dari 16000 channel yang dapat ditonton kesemuanya.
 
Jadi memang berbaloi sangat dengan hanya RM25, boleh tonton siaran sehingga lebih dari 16000 channel di seluruh dunia. Kenapa perlu bayar mahal jika ada yang lebih JIMAT. Starlight TV memang sesuai untuk mereka yang memerlukan hiburan 24 jam sehari, 7 hari seminggu sampai lebam.
 
Sebenarnya Starlight tv ini juga dicipta dengan tujuan untuk membuka peluang ahli menjana pendapatan secara berterusan. Ahli hanya perlu perkenalkan kepada rakan lain dan seterusnya boleh menikmati komisyen sehingga 85% untuk setiap pendaftaran dan akan terus dapat komisyen tersebut setiap bulan hasil dari langganan rakan tersebut. Untuk lebih lanjut berkenaan peluang menjadi agen, boleh baca dalam artikel Program Affiliate Starlight TV Rahmad Mega

Leave a Comment