Apakah Yang Membezakan Produk NTDOT Berbanding Produk Lain

NTDOT bukanlah sejenis ubat, ia merupakan makanan tambahan untuk kesihatan ROHANI, JASMANI DAN SPRITUAL.

Sukar untuk diterangkan kerana produk ini diformulasikan secara SENI DAN SAINS oleh pengamal perubatan yang hebat, Dr Mahadi Abdullah. Beliau berjaya menghasilkan produk yang sangat hebat menggunakan formula luar biasa yang ditemui dalam kajiannya.

Produk NTDOT mempunyai tenaga bawaan GELOMBANG Semulajadi, Selain dari jisim atau Bahan2 yang ada di dalammnya. Kerana itu NTDOT berbeza dengan produk lain diluar sana.

Sedikit pencerahan yang disediakan oleh Dr Mahadi Abdullah untuk kita semua.

 1. KESTABILAN TENAGA GELOMBANG NTDOT
  Elakkan@ jangan panaskan ( didihkan )
  Elakkan disimpan ditempat yang terdedah kepada pancaran matahari yang terik
 2. APA ITU POTENTIAL DIFFERENCES
  Potential Difference merupakan bezantara tekanan iaitu diantara tekanan tinggi dan tekanan rendah. Bezantara ini akan menyebabkan tenaga yang diperlukan sahaja yang akan diambil oleh sistem tubuh.Yang mempunyai 4 unsur Tanah,Api,Angin dan Air
  Contoh persamaan :
  Apabila kita memilih siaran TV3, berlakunya bezantara bagi membolehkan gelombang TV3 sahaja yang diterima, bukannya jutaan gelombang yang lain.
 3. AGGRAVATION NTDOT
  Merupakan sebahagian dari proses penyembuhan. Pertembungan dua tenaga gelombang (penyakit & penawar) menyebabkan amplitude gelombang menjadi bertambah besar ( sakit bertambah sedikit )
  Proses ini hanya bersifat jangka pendek. Teruskan pengambilan NTDOT dan banyakkan meminum air untuk mempercepatkan proses tersebut.
 4. APAKAH BAKTERIA & VIRUS BAHAYA ?
  Terdapat 100 trillion bakteria yang hidup disekeliling dan didalam tubuh badan kita. Ia tidak merbahaya kepada tubuh badan yang sihat tetapi sangat bahaya kepada tubuh badan yang lemah.
  Pemakanan, pencemaran dan gaya hidup merupakan antara punca yang menyebabkan sistem tubuh menjadi lemah dan terdedah kepada ancaman penyakit
 5. APAKAH CENTRAL NERVES SYSTEM ?
  Sistem saraf pusat yang bertindak mentadbir dan mengawal tubuh badan daripada sebarang ketidakseimbangan. Mengwujudkan simptom sebagai indikasi ketidakseimbangan.
  Contoh : Rasa pening kepala disebabkan berlakunya electrolyte imbalanc (kekurangan air di dalam badan).
 6. BENARKAH UBATAN BERASASKAN KIMIA DAPAT MENYEMBUHKAN PENYAKIT DENGAN CEPAT?
  Rasa sakit merupakan indikasi kepada ketidakseimbangan yang berlaku di dalam tubuh badan. Pengunaan bahan kimia telah menghalang central nerves system daripada mengesan masalah tersebut sekaligus menghilangkan indikasi rasa sakit. Akibatnya punca masalah tidak dirawat dan akan menjadi lebih kronik dalam jangka panjang.

Mahadi Abdullah

Product Consultant WIN Impact Network Sdn Bhd

Testimoni dan Tempahan

1 thought on “Apakah Yang Membezakan Produk NTDOT Berbanding Produk Lain”

Leave a Comment