Apa Itu NTDOT Aura (Pakej Booster)

NTDOT Aura | Sebelum ini kita kenal MD7 NTDOT, merupakan produk pemakanan tambahan bernutrisi tinggi yang berjaya mencatat jualan ratusan juta dalam setahun pertama kemunculannya iaitu pada tahun 2020. Masa tu saya baru nak kenal-kenal dengan NTDOT, pada asalnya saya ada masalah sakit dada sebelah kiri.

.

Pengalaman Makan MD7 NTDOT

.

Sebelum berkenalan dengan Krim Aura, saya nak kongsi kisah masa mula-mula saya terlibat dalam syarikat ini sebagai pengedar sah.

Ada kawan promot NTDOT dan saya memang otak bisnes sudah boleh baca dia cuba nak tarik saya buat bisnes produk ni. Jadi saya pun slow2 cuba jauhkan diri, sebab sebelum ni die pernah ajak saya join bisnes telco dan saya tak nampak sangat kejayaan die dlm bisnes telco tu. Kali ni produk kesihatan, saya memang tak suka bisnes jenis MLM ni.

Dalam masa yang sama sebenarnya saya menderita juga sbb tak boleh baring sebelah kiri, nafas akan jadi sekat dan sakit sangat2. Kawan saya tu ada cerita kelebihan ntdot dan testimoni kawan die ada kanser payudara berlaku perubahan besar setelah makan ntdot. Katanya ntdot boleh diamalkan oleh sesiapa sahaja yang sakit ataupun sihat.

Setelah saya tahu kandungan 10 bahan dalam ntdot, jadi saya tak nampak yang NTDOT ni special sangat sebab bahan-bahannya seperti tumbuh-tumbuhan dan makanan sunnah spt madu, kurma, delima dll..Bagi saya setakat benda macam ni boleh dapat murah kat kedai-kedai.

.

Bila difikirkan anak-anak masih kecil, saya bayangkan jika sesuatu berlaku kepada diri saya, macamana pula dengan nasib keluarga. Boleh ke isteri saya menyara anak-anak dan macamana lah anak-anak saya hidup tanpa seorang ayah.

Dari situ saya bertekad akan pastikan diri saya sentiasa sihat, dan saya beli NTDOT dengan kawan saya. 5 hari pertama, saya terbaring sebelah kiri dalam masa yang agak lama tanpa sebarang masalah. Sebelum ni kalau terbalikkan badan sebelah kiri dalam kiraan lebih kurang 10 saat nafas terus sangkut tapi kali ni tidak.

Baru Faham!! ya, memang bahannya nampak biasa, tapi formulasinya luar biasa, itu yang membuatkan ntdot super ajaib.

Lepas tu baru lah saya terfikir, kalaulah saya beli ntdot untuk kawan saya yang sebelum ni sakit gout, kencing manis, tentu dia boleh sihat tapi sekarang dia dah meninggal.

Ya, memang ajal maut ditangan Tuhan, tetapi nasib kita, kita yang tentukan. Jangan salahkan takdir kalau diri sendiri yang campak diri ke lembah penyakit, lembah kesusahan, kemiskinan!!

Beribu-ribu testimoni penyakit sembuh asbab ntdot dengan izin Allah swt. Ingat, ikhtiar itu mesti dilakukan dan jangan hanya menunggu kuasa ajaib.

Kali ini saya tak nak cerita panjang pasal kelebihan MD7 NTDOT, nak tahu boleh baca detail di link yang saya sediakan dibawah ini dan testimoni berlambak di youtube.

Baca Apa Itu >>MD7 NTDOT<<

.

NTDOT AURA

.

.

Orang yang sama menghasilkan MD7 NTDOT kini menghasilkan produk baru yang dipanggil NTDOT AURA. Kali ni bukan makan-makan, tetapi hanya calit-calit sahaja.

Sebelum ni ramai juga yang takut nak makan ntdot sbb risau kalau2 ada kesan sampingan padahal ntdot tiada steroid atau dadah, ia bukan ubat atau supplement. NTDOT cuma makanan tambahan, dan kalau ianya mujarab semuanya dengan izin Allah swt. NTDOT Aura hanya sapu di kawasan tertentu sahaja dan kesannya boleh dilihat seawal 10 saat.

.

.

Saya tidak bercakap kosong, apa yang saya beritahu disertakan bukti kukuh. Macamana kesan NTDOT Aura kepada pergerakan sel darah apabila dicalit pada bahagian tertentu.

Video ini menunjukkan sel darah mula aktif dan bergerak pantas tersebar diseluruh bahagian, nampak dengan jelas apabila dilihat menggunakan mikroskop.

.

.

INI YANG DIKATAKAN KESAN LUAR BIASA DAN SEAWAL 10 SAAT

Kalau MD7 NTDOT luar biasa kerana di formulasi oleh orang yang luar biasa, kali ini NTDOT Aura juga boleh kita anggap luar biasa kerana dihasilkan oleh orang yang sama.

Apa Kelebihan NTDOT Aura ?

Dari apa yang saya dengar sendiri dari Dr Mahadi semasa preview di Demong Beach Resort itu hari, adalah seperti berikut:

  1. Sangat bagus untuk masalah keputihan wanita
  2. Masalah batin lelaki
  3. Malasah kedut pada wajah
  4. Sangat bagus untuk kulit wajah

.

YA, Kesannya Boleh Dirasai Seawal 10 Saat Selepas Calitan di bahagian2 tertentu

.

Ia bukan saja baik untuk kecantikan kulit, tetapi pelbagai masalah kesihatan lain juga boleh kita ikhtiar dengannya. Sebelum ni ada juga pesakit yang mengalami masalah minor stroke dan pulih asbab krim aura ntdot.

.

ntdot aura

Harga NTDOT Aura

ntdot aura

Harga RM370 bagi Seluruh Semenanjung Dan RM390 bagi Sabah Dan Sarawak

Untuk Tempahan NTDOT AURA, saya sediakan link dibawah, tekan dan terus buat belian. Isi detail postage dan barang akan sampai dalam 1-3 hari setelah barang diposkan.

.

NTDOT AURA

Tempahan NTDOT Aura disini hanya untuk semenanjung Malaysia, bagi mereka yang berada di luar semenanjung, sila hubungi saya melalui pautan whatsapp ini>>Whatsapp

.

ANDA DARI SEMENANJUNG ??

Leave a Comment